Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2024, 14:43

Školski policajac pronašao nož u rancu učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”

Školski policajac jutros je u rancu jednog od učenika u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” našao nož, saopštio je MUP.
Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole
Za nož koji je pronađen u njegovom rancu, učenik je rekao da nije njegov, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prenosi Telegraf.
Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio.
Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni.
Dalji rad je u toku.
Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbednosti učenika.
Oglasio se MUP Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije oglasilo se povodom slučaja koji se dogodio u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kada je jedan učenik te ustanove doneo nož.
„Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole. Školski policajac je u prisustvu direktora pronašao nož za koji je učenik negirao da je njegov. Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio. Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni“, saopštila je policija.
Kako su istakli, dalji rad je u toku.
„Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zapsolenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštite bezbednosti učenika“, naveli su iz MUP.
Majka Eme Kobiljski ubijene u “Ribnikaru”: Meni niko nije rekao “žao mi je”. Mi smo čujemo “nisam kriv”

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se nastava u OŠ "Vladislav Ribnikar" nakon što je kod učenika nađen nož

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2024

Roditelji učenika Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" potvrdili su FoNetu da se nastava u toj školi odvija normalno nakon današnjeg incidenta u kome je u rancu učenika osmog razreda pronađen nož.

Nastavak na Radio 021...

"RODITELJI DECE SU GA DVA PUTA PRIJAVILI" Advokat porodica ubijenih i ranjenih u "Ribnikaru" o učeniku u čijem je rancu danas nađen nož: Prijave tolerisane kao da "šire paniku"

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

Advokat porodica ubijenih i povređenih u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru posle suđenja u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović govorio je i o slučaju koji se u istoj školi dogodio danas, kada je školski policajac pronašao nož u rancu jednog učenika.

Nastavak na Blic...

Državni sekretar MUP: Broj krivičnih dela i prekršaja u školama isti kao 2022. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2024, 13:21

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Željko Brkić rekao je danas da je broj krivičnih dela i prekršaja u školama u Srbiji na istom nivou kao i 2022. godine, ali da je broj prijava porastao nakon što je učenik (13) beogradske škole "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.