Razljutila se i oduševila hiljade ljudi! (FOTO)

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razljutila se i oduševila hiljade ljudi! (FOTO)

Pevačica Nina Badrić razljutila se zbog standarde koje mladim devojkama nameće modna industrija i poslala poruku koja je oduševila više od 14.000 ljudi!

Hrvatska pevačica je već nekoliko puta objavljivala fotografije bez šminke, pa nikoga nije iznenadilo što je to opet uradila (doduše, možda ima malo maskare, ali to je manje važno).

Čiji su ovo "dani i godine"? (VIDEO)

Međutim, ovog puta je više pažnje privukla poruka koju je Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslala mladim devojkama:

Možda sam preterala?

"Fotografijama bez make-upa želim djevojčicama koje još nisu izgradile osobnost poručiti da su puno više od lijepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj “teror” koji se provodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju osobnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim mjerama. A savršene mjere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Aliciju Keys koja isto to radi u svijetu i tako svima poručuje da je žena puno više od savršenog izgleda", napisala je pevačica na Facebooku.

Iako znamo da o izgledu poznatih ličnosti brine čitav tim, čini se da to ponekad zaboravimo, pa nije na odmet da nas Nina podseti. Uostalom, njene reči imaju i veću težinu jer baš ona jedna od poznatih ličnosti na koju se devojčice ugledaju, pa je sjajno što je odlučila da im pošalje ovako iskrenu i dobronamernu poruku.

Nije Fotošop, majke mi!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.