Otkriven razlog za razvod Anđeline Džoli i Breda Pita?

Izvor: Story, 05.Mar.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven razlog za razvod Anđeline Džoli i Breda Pita?

Nakon što su mediji godinama javljali da se jedan od najlepših parova na svetu rastaje, ovih dana se po Holivudu šuška da ovog puta to nije samo trač.

Foto: Profimedia

Kako prenosi Parent Herald, Anđelina je Pita prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao da joj oprosti, pa će se njihov brako okončati.

Strani mediji javljaju da je lepa oskarovka trenutno u Kambodži, gde režira film Prvo su ubili mog oca, ali i gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima. Štaviše, oni se navodno toliko dopadaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspevaju da sakriju seksualnu tenziju.

Anđelina Džoli: Nisam želela decu!

Predstavnici za štampu slavnog para još uvek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Pit planira da napusti Anđelinu i zasnuje dom u Engleskoj.

Ubrzo pošto su se glasine pojavile, glumica se vratila u Los Anđeles s Paksom, Šajlo i Zaharom, troje od svoje šestoro dece.

Šokirala najnovijim izdanjem: Anđelina Džoli izgleda zabrinjavajuće mršavo

Anđelina s delom porodice na aerodromu po povratku u domovinu Foto: Profimedia

Ukoliko je vest o razvodu istinita, moguće je da Bred neće dugo tugovati. Kako piše Ho​llywood life, on bi utehu mogao da nađe u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holivud bruji: Anđelina vara Breda sa kamermanom

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2016

Već neko vreme šuška se da u braku Anđeline Džoli i Breda Pita nije sve kako treba. Mediji ih svako malo svađaju, razvode, mire.. Sada su se pojavile informacije da je razvod slavnog para sve izvesniji, a razlog je prevara...Naime, kako piše "Parent Herald", Anđelina već je prevarila Breda sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.