NOVI DETALJI: PONOVO ISTRAGA O SMRTI NATALI VUD

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI: PONOVO ISTRAGA O SMRTI NATALI VUD

LOS ANĐELES - Američka policija ponovo je otvorila istragu o smrti Natali Vud, 30 godina nakon što se glumica udavila u okeanu kod južne obale Kalifornije, u slučaju koji se smatra jednom od najdugovečnijih holivudskih misterija.

Istraga smrti Natali Vud 29. novembra 1981. ponovo je otvorena pošto je policija dobila nove informacije o tom slučaju, rekao je predstavnik za štampu šerifa losanđeleskog okruga Stiv Vitmor.

Detalji nisu poznati, a detektivi odeljenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ubistva održati će konferenciju za novinare. Junakinja filmova "Sjaj u travi", "Priča sa zapadne strane" i "Buntovnik bez razloga" umrla je u 44. godini, a njena smrt podstakla je spekulacije da je zapravo ubijena, što su demantovali njen muž Robert Vagner i njena sestra Lana Vud.

Vagnerov predstavnik za štampu rekao je glumičina porodica nije kontaktirana u vezi sa ponovnim otvaranjem slučaja. Natali Vud udavila se nakon celovečernjeg provoda sa mužem i kolegom Kristoferom Vokenom na jahti usidrenoj kod ostrva Sveta Katalina.

Njena smrt proglašena je za nesreću i ustanovljeno je da je u trenutku smrti bila pod uticajem alkohola. Tada je navedeno da je glumica "verovatno pokušala da se ukrca na čamac za spasavanje" i da je "pala je udarivši licem u vodu".

Čamac je kasnije pronađen u malom zalivu ostrva Sveta Katalina. Los Anđeles tajms piše da su se detektivi vratili slučaju posle informacija dobijenih od kapetana broda Denisa Daverna. Davern je nedavno dao intervju za televizijsku emisiju "48 Hours Mistery" posvećenu smrti Natali Vud.

Natali Vud i Robert Vagner venčali su se dva puta. Prvi brak trajao je od 1957. do 1963, a par se drugi put venčao 1972. Lana Vud napisala je u sestrinoj biografiji da je glumica u noći kada je umrla "previše pila". U autobiografiji iz 2008, Vagner je naveo da sebe krivi zbog ženine smrti.

 Prisećajući se noći kada je glumica nestala, Vagner je naveo da su on, žena i Voken najpre pili u restoranu, a potom i na brodu. Tokom svađe između Vagnera i Vokena, Natali Vud je otišla u glavnu kabinu broda. Poslednji put kada ju je video nameštala je kosu u kupatilu, naveo je Vagner. Vagner je napisao da je, bez obzira na različite teorije o načinu na koji je glumica dospela u vodu, koje se plašila, nemoguće saznati šta se tačno dogodilo.

"Niko ne zna. Postoje samo dve mogućnosti: ili je pokušala da pobegne od svađe ili je pokušala da veže čamac. Ali, suština je da niko ne zna šta se tačno dogodilo", napisao je.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova istraga o smrti Natali Vud

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Policija u Los Anđelesu ponovo je pokrenula istragu o smrti Natali Vud...Skoro 30 godina nakon što se glumica udavila u vodama južne Kalifornije, u jednoj od najduže nerešenih holivudskih misterija, Stiv Vitmor, PR šerifove kancelarije u Los Anđelesu, rekao je da su prikupljene nove informacije...

Nastavak na B92...

Ponovo istraga o smrti Natali Vud

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2011

LOS ANĐELES - Američka policija ponovo je otvorila istragu o smrti Natali Vud, 30 godina nakon što se glumica udavila u okeanu kod južne obale Kalifornije, u slučaju koji se smatra jednom od najdugovječnijih holivudskih misterija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Posle 30 godina opet istraga o smrti Natali Vud

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Američka policija ponovo je otvorila istragu o smrti Natali Vud, 30 godina nakon što se glumica udavila u okeanu kod južne obale Kalifornije, u slučaju koji se smatra jednom od najdugovečnijih holivudskih misterija...Istraga smrti Natali Vud 29. novembra 1981. ponovo je otvorena pošto je policija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ponovo otvaraju istragu o smrti Natali Vud

Izvor: S media, 18.Nov.2011

Slavna glumica Natali Vud poginula je pre 30 godina, a policijski istražitelji ponovno će otvoriti istragu o okolnostima njene smrti.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.