Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024, 11:24

Uhapšena kriminalna krupa - prodavali drogu u Danskoj, kupovali nekretnine u Srbiji(VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, na teritoriji Beograda i opštine Aleksinac uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i pranje novca.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni članovi kriminalne grupe, kupovali nekretnine u Srbiji novcem od prodaje droge u Danskoj

Izvor: Danas, 27.Mar.2024

Policija je na području Beograda i Aleksinca uhapsila tri osobe zbog sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je na teritoriji Danske zaradila oko 2,6 miliona evra trgovinom drogom i oružjem, nelegalno stečenim novcem kupovala nekretnine u Srbiji, saopštilo je danas Ministarstvo...

Nastavak na Danas...

Uhapšena grupa osumnjičena za trgovinu drogom i pranje novca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024

Pripadnici policije su, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, na teritoriji Grada Beograda i opštine Aleksinac uhapsili tri osobe zbog sumnje da su krijumčarili drogu i oružje, čime su sebi pribavili oko 2,6 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Istraga protiv šestoro osumnjičenih za pranje novca

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2024

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv šestoro osumnjičenih, koji se terete za pranje novca, i za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.