DŽENET NEĆE PEVATI U ČAST BRATA

Izvor: Kurir, 30.Avg.2011, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENET NEĆE PEVATI U ČAST BRATA

LOS ANĐELES - Dženet Džekson saopštila je da neće učestvovati na koncertu u čast brata Majkla jer će se njegovo održavanje poklopiti sa suđenjem lekaru osumnjičenom za ubistvo iz nehata kralja pop muzike.

U kratkom saopštenju koje prenose agencije pevačica ne kritikuje sam spektakl kao njena braća Džermejn i Rendi, već samo pominje suđenje doktoru Konradu Mariju koje počinje 27. septembra. "Zbog suđenja, datum održavanja koncerta u čast našem bratu meni je previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << težak", navela je Dženet Džekson. Saopštenje je objavljeno u ponedeljak, 29. avgusta, na dan kad bi Majkl Džekson napunio 53. godine.

Organizatori spektakla "Majkl zauvek" koncert su zakazali za 8. oktobar, u Kardifu, u Velikoj Britaniji. Zasad je najavljeno učešće nekoliko članova porodice Džekson, kao i Kristine Agilere, Smoukija Robinsona i Si Lo Grina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženet Džekson ne učestvuje na koncertu u čast brata Majkla

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2011

Dženet Džekson saopštila je da neće učestvovati na koncertu u čast brata Majkla jer će se njegovo održavanje poklopiti sa suđenjem lekaru osumnjičenom za ubistvo iz nehata kralja pop muzike... U kratkom saopštenju koje prenose agencije pevačica ne kritikuje sam spektakl kao njenja braća...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.