Zukorlić traži podršku

Izvor: RTS, 24.Apr.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić traži podršku

Pozivam Sulejmana Ugljanina, Rasima Ljajića i ostale novonastale političare da podrže moju kandidaturu za predsednika, poručio predsednički kandidat Muamer Zukorlić.

Predsednički kandidat muftija Muamer Zukorlić pozvao je političke lidere Sandžaka, Sulejmana Ugljanina i Rasima Ljajića, da podrže njegovu kandidaturu, saopštio je njegov izborni štab.

Zukorlić je na skupu u Brodarevu rekao da Ugljaninu i Ljajiću tim pozivom ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << daje šansu.

"Pozivam Sulejmana Ugljanina, Rasima Ljajića i ostale novonastale političare da podrže moju kandidaturu za predsednika i time ostave priključak kako bi se nakon izbora pokazali da i ono poslednje u njima nije umrlo, već da su Bošnjaci i da su spremni da se vrate u bošnjački red", izjavio je Zukorlić, prenosi Beta. 

Jusufović: Zukorlić ne zna da se ponaša

Generalni sekretar Sandžačke demokratske partije (SDP) Mirsad Jusufović ocenio je danas da predsednički kandidat Muamer Zukorlić "ne zna da se ponaša" u političkim vodama,javlja Beta.

Jusufović je Zukorlićev poziv Rasimu Ljajiću i Sulejmanu Ugljaninu da ga podrže u prvom krugu izbora okarakterisao kao "gubljenje kompasa" kandidata koji podršku "nije zatražio samo od kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića".

Jusufović je ocenio da Zukorlić svojim političkim delovanjem čini uslugu Tomislavu Nikoliću. "To što je tražio podršku od Borisa Tadića, Ljajića i Ugljanina, jasno govori da traži glasove kandidata koji su za Evropu. Svaki glas za Zukorlića je glas za Nikolića, koji je zajedno sa njim na suprotnoj strani", rekao je Jusufović.

Generalni sekretar SDP-a je ocenio i da podrška Rize Halimija, predsednika Partije za demokratsko delovanje (PDD) iz Preševa, Muameru Zukorliću predstavlja trgovinu "vrednu 200.000 evra",prenosi Beta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.