Rasim Ljajić spasao život dečaku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2013, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasim Ljajić spasao život dečaku

U prijateljskom meču pionira Partizana i Futsal kluba Kolubara iz Lazarevca, krajem prvog poluvremena iz igre je izašao Filip Bliznaković, pionir gostujuće ekipe, a samo nekoliko minuta kasnije pozlilo mu je i izgubio je svest.

Povratio svest mladom fudbaleru: Rasim Ljajić  

Brzom intervencijom Slađana Šćepovića, trenera Partizana, Slađana sprečeno je gušenje Bliznakovića. Potom je iz publike dotrčao Rasim Ljajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << , ministar za rad i socijalna pitanja, koji je posmatrao meč, jer njegov sin Amir igra za domaćina i stručnom intervencijom povratio svest mladog Filipa.

 

Posle tridesetak minuta stiglo je vozilo hitne pomoći i Filipa Bliznakovića transportovalo u dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici.

 

- Grozna scena, ali prisebnost Slađana Šćepovića, a potom i stručnost gospodina Ljajića sprečili su tragediju i Filip je prebačen u Tiršovu gde će ostati na ispitivanju – kratko je rekao Nikola Blagojević, koji je sve vreme bio uz Filipa.

 

Pre dve godine veterani Partizana su gostovali u Lazarevcu i odigrali humanitarnu utakmicu sa koje je skupljen novac za operaciju Filipa Bliznakovića. Kasnije se oporavio i dobio saglasnost lekara da može da nastavi da igra fudbal. Ovo je, možda, poslednji znak upozorenja da je neophodna medicinska služba i za vreme utakmica svih mečeva mlađih selekcija, pa makar i prijateljskih. Život nema cenu!
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Partizan,   Kolubara

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.