Ljajić: Bićemo iznenađenje

Izvor: B92, 11.Dec.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Bićemo iznenađenje

Beograd -- Lider SDPS Rasim Ljajić poručio je da ta stranka želi da bude najveće iznenađenje narednih izbora.

On je rekao da se varuju oni koji misle da je SDPS samo najpoželjniji politički partner.

"Ako mogu laburisti u Hrvatskoj, a Zoran Janković posle dva meseca od pojavljivanja da pobedi u Sloveniji, možemo i mi da budemo najveće iznenađenje u Srbiji", rekao je Ljajić na Konvenciji te stranke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je naglasio da je Srbiji nakon izbora potrebna mala i kompetentna vlada, koja će znati da utvrdi prioritete, a pre svega da se usredsredi na ekonomski razvoj zemlje i unutrašnje reforme.

Ljajić je obećao i da SDPS u kampanji neće davati obećanja, osim da će zasukati rukave i raditi, biti poštena, i zaštititi svakog ko je ugrozen i ugnjeten.

Na konvenciji je rečeno i da se SDPS, između ostalog, zalaže da u Srbiji postoji parlament sa 150 poslanika i vlada sa najviše 15 ministara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Želimo da budemo izborno iznenađenje

Izvor: Mondo, 11.Dec.2011

Predsednik socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić poručio je da ne želi da SDPS bude nečiji najpoželjniji koalicioni partner, već da bude najveće izborno iznenađenje.

Nastavak na Mondo...

Ljajić: Želimo da SDPS bude najveće izborno iznenađenje

Izvor: Studio B, 11.Dec.2011

Predsednik socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić poručio je da ne želi da SDPS bude nečiji najpoželjniji koalicioni partner, već da bude najveće izborno iznenađenje..."Ako laburisti mogu da dobiju u Hrvatskoj, a Zoran Janković posle dva meseca u Sloveniji, možemo i mi posle...

Nastavak na Studio B...

Ljajić: Bićemo najveće izborno iznenađenje

Izvor: Danas, 11.Dec.2011

Ako laburisti mogu da dobiju izbore u Hrvatskoj, a Zoran Janković posle dva meseca u Sloveniji, možemo i mi posle dve godine da budemo najveće izborno iznenađenje, rekao je Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, na konvenciji povodom drugog rođendana stranke, održanoj juče...

Nastavak na Danas...

Ljajić hoće da iznenadi kao Zoran Janković u Sloveniji

Izvor: Press, 11.Dec.2011

Predsednik SDP-a Rasim Ljajić poručio je da ne želi da ta partija bude nečiji najpoželjniji koalicioni partner, već da bude najveće izborno iznenađenje.

Nastavak na Press...

Rasim Ljajić: Bićemo najveće iznenađenje na izborima

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Dec.2011, 11:51

BEOGRAD - "U narednih deset godina moramo se okrenuti sebi. Treba da sprovodimo reforme, primenjujemo evropske zakone i živimo evropske vrednosti."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.