Nadal stao u Novakovu odbranu: Ne možemo da tražimo više od njega!

Izvor: Press, 10.Avg.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal stao u Novakovu odbranu: Ne možemo da tražimo više od njega!

Španski teniser Rafa Nadal stao je u odbranu Novaka Đokovića, navodeći da se od najboljeg tenisera ne može tražiti više jer je već podigao tenis na nezamislive visine.
Foto: Tanjug/AP
"Kada najbolji teniser sveta izgubi, to je uvek iznenađenje. Ne možemo da tražimo više od Novaka. I on može da izgubi ponekad, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na to da je do sada radio neverovatne stvari" rekao je Nadal u Rio de Žaneiru.
Španac se potom ponovo osvrnuo na formu najboljg igrača sveta.
"Njegove uspehe je teško ponoviti. Imao je tu nesreću da se rano sretne sa Del Potrom, ali i to je tenis, u njemu ćete doživeti pozitivne i negativne stvari " zaključio je on.
Nadal je u prvom kolu Olimpijskih igara savladao Argentinca Delbonisa, da bi u drugom bio bolji od Italijana Andreasa Sepija.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORISE, SRBINE: Beker poslao srdačnu poruku srpskim Olimpijcima koji tek treba da nastupe (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016

Legenda svetskog tenisa i član tima Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru Boris Beker imao je šta da poruči takmičarima koji tek treba da se bore za medalje.. . Nemački trener koji je u Rio stigao zbog Novaka Đokovića, ali kako je najbolji teniser sveta prerano završio nastup na Olimpijskim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.