Mekinro: Bitno je koliko je Nadal zdrav

Izvor: B92, 23.Maj.2022, 22:55

Mekinro: Bitno je koliko je Nadal zdrav

Džon Mekinro nije siguran koliko je ozbiljna povreda Rafaela Nadala, koja ga je mučila prethodnih nedelja.

Amerikanac otuda nije mogao ni preciznije da prognozira ishod ovogodišnjeg Rolan Garosa, jer kaže da mnogo toga zavisi od činjence da li je Rafa potpuno zdrav.

Španac je ipak rešio da zaigra i kasnije tokom dana trebalo bi da izađe na teren protiv Džordana Tompsona.

"Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlog što Nadal ne bi bio favorit jeste što izgleda neku vrstu povrede. Ipak, očigledno je da zbog toga kako je ranije igrao na Rolan Garosu, bilo bi nezamislivo da ga ne svrstate u favorite, posebno kada je on osvojio 13 titula", kaže Mekinro.

Amerikanac izražava priličan oprez.

"Izgubio je prošle godine, a Karlos Alkaras izgleda neverovatno. Delovalo je da je Rafa povređen u Rimu, tako da je teško reći. Ipak, to ne mora da bude važno. Ono što je bitno je koliko je on zdrav, to je najvažnije", dodao je Mekinro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nadal je favorit na Rolan Garosu ako bude zdrav"

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2022, 16:56

Ambicije Španca Rafaela Nadala na Rolan Garosu zavisiće od stanja njegove povrede, zbog koje nije mogao da igra na pravi način na Mastersu u Rimu, izjavio je legendarni Džon Mekinro.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.