Izvor: RTS, 24.Maj.2022, 17:37

Mekinro: Ako je zdrav, Nadal je favorit na Rolan Garosu

Ambicije Rafaela Nadala na Rolan Garosu zavisiće od stanja njegove povrede, zbog koje nije mogao da igra na pravi način na Mastersu u Rimu, izjavio je legendarni Džon Mekinro.
Nadal je na startu Rolan Garosa u ponedeljak pobedio Džordana Tompsona.

"Jedini razlog što Nadal ne bi bio favorit jeste što ima neku vrstu povrede. Međutim, bilo bi nezamislivo da ga ne svrstate u favorite, pošto je osvojio 13 titula na Rolan Garosu", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je legendarni Mekinro.
Nadal će u drugom kolu igrati protiv Francuza Korentana Mutea.
Španac je prošle godine u polufinalu poražen od Novaka Đokovića.
"Delovalo je da je Nadal povreden igrao u Rimu, pa je teško reći u kakvom je stanju na Rolan Garosu. Ono što je bitno je koliko je on zdrav, to je najvažnije", poručio je bivši američki teniser.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.