FILIP CAR POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Na vratima Bele kuće UGLEDAO NJEGA - ne može da podnese!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 15:18

FILIP CAR POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Na vratima Bele kuće UGLEDAO NJEGA - ne može da podnese!

Previše i za njega.

Filipa Cara od prvog pojavljivanja u javnosti prati glas "opasnog" momka, a kako je i sam rekao, imao je problema i sa zakonom. U petoj sezoni Zadruge je pokazao i da j eveliki zavodnik, budući da se Maja Marinković i Dalila Dragojević bore za njegovu pažnju i naklonost, ali i ovaj momak ima strahove protiv kojih, očigledno, ništa ne može.

Gledaoci rijalitija imali su prilike da vide koliki strah Car ima od mačaka, ali snimak koji od sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kruži društvenim mrežama zasmejao je do suza sve koji su ga pogledali.

Naime, Car je sedeo na kauču u dnevnoj sobi i ćaskao sa Tarom Simov kada je ona ugledala miša koji je protrčao kroz kuhinju! Simova je počela da vrišti i beži, a odmah je isto učinio i Car, budući da se, pored mačaka i grmljavine, boji i miševa.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DALILA JE KOLATERALNA ŠTETA" Maja i Car su skovali PAKLENI PLAN pre ulaska u "Zadrugu", ništa nije bilo slučajno

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

O ljubavnom trouglu u "Zadruzi", koji čine Filip Car, Dalila Dragojević i Maja Marinković, nedeljama unazad ne prestaje da se priča. Dragojevićka je ostavila supruga Dejana Dragojevića zbog Cara, Filip je ostavio Dalilu zbog Maje, a iza svega se, kako saznajemo, krije pakleni plan koji su Marinkovićeva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.