Prokuplje: Zavejano 430 kilometara puteva, odsečeno 930 kuća

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Zavejano 430 kilometara puteva, odsečeno 930 kuća

U Topličkom okrugu je zavejano 430 kilometara nekategorisanih puteva, a u selima i zaseocima je zbog snega odsečeno 930 domaćinstava, rekao je danas načelnik Sektora za vanredne situacije u tom okrugu Srdjan Mitrović.

Trudnica spašena iz snežnog smeta rodila dečaka

Apatin: Nova žrtva zime

Uklanjanje ledenica obavezno - kazne i do milion dinara

Ekipe za delovanje u vanrednim situacijama su danas iz zavejanih kuća u tim selima spasile >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i prevezle do zdravstvenih ustanova u Kuršumliji i Prokuplju petoro ljudi, kojima je bila potrebna hitna medicinska pomoć.

Mitrović je rekao da je nevreme praćeno jakim vetrom protekle noći i dana "napravilo nove snežne nanose na putevima". Kako je naveo sneg se sa puteva uz korišćenje teške mehanizacije čisti skoro 24 časa.



(Beta)
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zbog snega odsečeno 930 domaćinstava

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Feb.2012, 02:59

Ekipe za vanredne situacije u Topličkom okrugu iz zavejanih seoskih kuća spasile i prevezle do zdravstvenih ustanova petoro ljudi. U tom kraju zavejano 430 kilometara nekategorisanih puteva, a u selima i zaseocima zbog snega odsečeno 930 domaćinstava.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.