Prokuplje: URS izlazi iz vlasti?

Izvor: OkRadio.rs, 02.Apr.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: URS izlazi iz vlasti?

Čelnici prokupačkog URS-a pred sutrašnji nastavak sednice Skupštine tokom konferencije za novinare naglasili su da ukoliko njihov koalicioni partner SNS i dalje ostane pri odluci da traži smenu svih funkcionera URS, ova stranka izlazi iz vlasti.     – Biće nam čast da budemo opozicija ove, u poslednjih sto godina, najgore vlasti u Prokuplju u kojoj učestvujemo. Naši članovi koji su sada direktori i funkcioneri su najbolji deo URS-a i iza njih stoje konkretni rezultati. Ukoliko ostatku koalicije, pre svega SNS i PZJ ne odgovaraju, mi ćemo rade volje postati opozicija - naglasio je predsednik Opštinskog odbora URS u Prokuplju...
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Promena vlasti u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2013, 17:02

Tokom nastavka sednice Skupštine Prokuplja prihvaćen je predlog Pokreta za jug da se smene svi funkcioneri URS-a, nakon čega je predsednik te stranke Dragan Dinić podneo ostavku na funkciju zamenika predsednika Skupštine.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.