Kako se negovala princeza Dajana

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se negovala princeza Dajana

Bila je prepoznatljiva po kratkoj plavoj kosi, vitkom telu, odličnoj garderobi. Osim toga, njenoj lepoti je doprinelo i sledeće...

Foto: MJ Kim/Guliver/Getty Images

 "Meri Kler" piše da je princeza Dajana bila veoma posevećena negovanju svoje kože.

Koristila je kreme koje hidriraju kožu, a tokom dana je obavezno nanosila kremu koja štiti od sunca.

Trudila se da ima dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << san, jer je znala da to veoma utiče na izgled kože.

"Izbegavala je alkohol", kaže njena šminkerka Meri Grinvil, i dodaje, da je Dajana pila samo u retkim prilikama, ne zato što joj nije prijao, već zato što je znala da se alkohol i koža ne vole.

Nije se mnogo šminkala, i nije eksperimentisala.

"Koristila je korektore, maskaru i karmin. To je bila svakodnevna šminka, dok je za određene prilika volela plavu senku za oči, ali sam je naučila da to nije dobro rešenje, tako ih nećete naglasiti. Nikada se ne koristi senka koja je iste boje koje su i vaše oči", kaže šminkerka.

Završni pečat spremanja za izlazak, bio je parfem, a Dajana je koristila nekoliko različitih: Quelques Fleurs (liči na Šanel 5), Hermes 24 Faubourg, Lady Dior, Diorissimo, L’air du Temps by Nina Ricci.

Pročitajte i ovo:

Princ Hari otvoreno o svom bolu

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.