Vučić: Ove sedmice predlažem mandatara

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ove sedmice predlažem mandatara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će tokom ove sedmice predložiti mandatara sa sastav nove vlade.

"U toku ove nedelje predložiću mandatara", rekao je Vučić novinarima u Gornjem Milanovcu.

Vučić je ranije rekao da će ime mandatara za sastav nove vlade biti poznat 11, 12. ili 13. juna i da želi da na svečanosti povodom izbora za predsednika Srbije, planiranoj za 23. jun, dočeka nove članove vlade.

Vučić je pobedio na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predsedničkim izborima 2. aprila, mandat je preuzeo 31. maja, a dan ranije podneo je ostavku na mesto premijera.

Predsednik Vučić je danas posetio renoviranu i proširenu zgradu Hitne medicinske pomoći u Gornjem Milanovcu i najavio da će investicije u taj kraj biti nastavljene, ne samo u oblast zdravstva nego i u infrastrukturu i razvoj turizma.

Vučić je rekao da su mu se pojedini politički protivnici smejali pre godinu dana kada je pričao o neophodnosti obnove zdravstvenih objekata, i optuživali ga da se bavi samo toaletima, ali da je danas zadovoljan jer je površina ambulante povećana sa 70 na 390 kvadratnih metara najmodernijeg prostora i da su toaleti za pacijente i za invalide sada čisti i uredni.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Tokom ove sedmice predložiću mandatara

Izvor: Beta, 12.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tokom ove sedmice predložiti mandatara sa sastav nove vlade."U toku ove nedelje predložiću mandatara", rekao je Vučić novinarima u Gornjem Milanovcu.Vučić je ranije rekao da će ime mandatara za sastav nove vlade biti poznat 11, 12....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.