Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2021, 17:34

Odloženi predsednički izbori u Barseloni

Zbog korone, naravno

Čekali su navijači Barselone 24. januar kao datum kada će se izjasniti ko će biti novi predsednik kluba, ali moraće, ipak, još malo da se strpe.

Aktuelna rukovodeća struktura kluba, koja organizuje izbore, u dogovoru sa katalonskim vlastima i Fudbalskim savezom Španije, odlučila je da odloži izbore, zbog nemogućnosti da se organizuju uz adekvatne zaštitne mere od korona virusa.

Sve tri strane su se složile da je takav poduhvat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << suviše rizičan po zdravlje glasača, te su izbori odloženi. Novi datum tek treba da se odredi, a u međuvremenu će se ponovo svi konsultovati da se vidi da li je moguće glasanje putem pisma.

Barselona nema predsednika otkako je Đozep Bartomeu podneo ostavku zbog silnih problema u klubu i pritiska navijača. Trojica kandidata čija će imena biti na listiću za glasanje su Đoan Laporta, koji je početkom prošle decenije bio predsednik Barse, potom Viktor Font i Toni Freića, nekadašnji advokat kluba.

Klub je u velikim problemima na svim nivoima, a dva najveća su dug od 840.000.000 evra i potencijalni odlazak Lionela Mesija, najveće zvezde tima, kojem ugovor ističe na leto.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.