Jeremić i Šutanovac o predsedničkim izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić i Šutanovac o predsedničkim izborima

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsednik DS Dragan Šutanovac, sastali su se u sedištu Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj čiji je predsednik Jeremić, a glavna tema razgovora bili su predsednički izbori, piše današnji Blic.

Pozivajući se na neimenovani izvor upoznat sa detaljima, list piše da su Jeremić i Šutanovac na sastanku pre nekoliko dana razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o svojim planovima i ambicijama u vezi sa predsedničkim izborima, ali da su obojica nastupila sa "poluotvorenim kartama".

Navodno, ni jedan do njih još nije doneo konačnu odluku hoće li se kandidovati.

Šutanovac je rekao da razmišlja, ali da će ukoliko DS bude imao svog kandidata to biti samo on i niko drugi, dok je Jeremić rekao da će raditi različite analize i istraživanja i da će u narednih mesec dana uz konsultacije sa saradnicima odlučiti, piše Blic.

Prema pisanju lista, sastanak je inicirao Šutanovac preko posrednika.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.