Predstavljaju preduzetničke ideje na skijama?!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljaju preduzetničke ideje na skijama?!

Dva studentska tima, koji su završili tromesečni besplatan program u Startup centru Ekonomskog fakulteta, pozvani su da svoje preduzetničke ideje predstave na velikom sajmu investitora u austrijskom skijalištu Inzbruk.

Foto: MONDO

Studenti koji su svoje projekte razvijali prethodnih 90 dana predstaviće se na ovom događaju potencijalnim investitorima na neobičan način - na skijama!

Tim "Auxesia" koji čine student Ekonomskog fakulteta Nikola Batić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << studenti ETF-a Vuk Pajović, Miloš Vujadinović razvili su uređaj koji omogućava jednostavnu komunikaciju u tokom bavljenja sportovima kao što su skijanje, alpinizam, mauntin bajk.

Drugi tim, "Bikeseeing" u kojem su studenti Ekonomskog fakulteta, ETF-a i Učiteljskog fakulteta, Boris Lojaničić, Dimitrije Stojanović, Marko Klać, Nikola Krivačević i Ilijana Drača predstaviće biznismenima platformu koja spaja bicikliste i turiste, nudeći turistima uzbudljiv, avanturistički i efikasan vid obilaska novih gradova putem bicikla uz pomoć vodiča.

Studentski timovi sa najboljim idejama u Startap centru imaju priliku da nauče kako da realizuju svoju ideju odnosno kako da naprave svoju kompaniju - od validiranja ideje, upoznavanja sa potencijalnim kupcima i tržištem, do razvijanja minimalnog proizvoda i strategija brzog izlaska na tržište. U toku ovog procesa su razvili i testirali svoj proizvod ili uslugu i kreirali početni biznis model i strategiju rasta kompanije.

Oba tima će pokušati da pridobiju potencijalne investitore na ski stazi, dok se voze žičarom na neki od planinskih vrhova poznatog skijališta, početkom marta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Studenti predstavljaju svoje preduzetničke ideje investitorima na skijama

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2018, 12:50

Dva studentska tima, koji su završili tromesečni besplatan program u Startap centru Ekonomskog fakulteta, pozvani su da svoje preduzetničke ideje predstave na velikom sajmu investitora u austrijskom skijalištu Inzbruk.. .  . Studenti koji su svoje projekte razvijali prethodnih 90 dana predstaviće...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.