Studenti predstavljaju svoje preduzetničke ideje investitorima na skijama

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti predstavljaju svoje preduzetničke ideje investitorima na skijama

Dva studentska tima, koji su završili tromesečni besplatan program u Startap centru Ekonomskog fakulteta, pozvani su da svoje preduzetničke ideje predstave na velikom sajmu investitora u austrijskom skijalištu Inzbruk.

 
Studenti koji su svoje projekte razvijali prethodnih 90 dana predstaviće se na ovom događaju potencijalnim investitorima na vrlo neobičan način – na skijama, objavio je Startap centar Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
 
Tim „Auxesia“ koji čine student Ekonomskog fakulteta Nikola Batić i studenti ETF-a Vuk Pajović, Miloš Vujadinović razvili su uređaj koji omogućava jednostavnu komunikaciju u tokom bavljenja sportovima kao što su skijanje, alpinizam, mauntin bajk....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.