Vučić: Ne može i porše i plata od 70 hiljada

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne može i porše i plata od 70 hiljada

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do kraja septembra u Skupštinu biti predat predlog Zakona o poreklu imovine, a nacrt bi trebalo da bude gotov već u prvoj polovini tog meseca.

On je prilikom posete fabrici oružja u Velikoj Plani rekao da svi moraju da budu pravilno oporezovani u skladu sa onom što imaju i da će bogataši morati da objasne odakle im to, ukoliko njihova prijavljena primanja za oporezivanje nisu u skladu sa imovinom.

- Ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neko ko ima prijavljenu platu od 50.000 do 70.000 dinara, da bude veliki gazda koji ima dva poršea, ili dva velika mercedesa i 17 kuća i stanova. To za platu do 80.000 dinara ne može, pa ćete morati da objasnite kako ste to stekli- kazao je Vučić.

On je dodao da "ono što možete da objasnite je sve vaše i to je sve u redu, bićemo čak i fleksibilni, ali ono što ne možete da objansite, to znači da ste uzeli na račun države."
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.