Vlada o obnovi zdravstvenih objekata, smrdljivim zgradama i finansiranju RTS i RTV

Izvor: Blic, 15.Jan.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada o obnovi zdravstvenih objekata, "smrdljivim zgradama" i finansiranju RTS i RTV

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Državni program obnove u sektoru zdravstva koji obuhvata mere i rokove za sanaciju zdravstvenih objekata oštećenih u prošlogodišnjim poplavama.

Poplave i klizišta su oštetila 36 zdravstvenih objekata u Srbiji i sanacijom će se obezbediti normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema na tim područjima. Za sanaciju zdravstvenih objekata Vlada je obezbedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 160 miliona dinara, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Vlada Republike Srbije naložila je Građevinskoj direkciji Srbije da reguliše odnose sa vlasnicima stanova u zgradama u naselu „Dr Ivan Ribar", u kojima je došlo do organskih zagađenja, kako bi ovaj problem bio što pre rešen.

Vlada je donela i Uredbu o privremenom finansiranju javnih medijskih servisa „Radio-televizija Srbije“ i „Radio-televizija Vojvodine“ u 2015. godini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlada Direkciji: Rešite problem srmdljivih zgrada

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015

Među odlukama sa današnje sednice Vlade i ona o rešenju problema stanara "smrdljivih zgrada" u Beogradu...Foto: MONDO/Petar Stojanović..Na današnjoj sednici Vlada je naložila je Građevinskoj direkciji Srbije da reguliše odnose sa vlasnicima stanova u zgradama u novobeogradskom naselju "Dr Ivan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.