SRBIJA ZIĐIN KOPER POMAŽE SANACIJU POSLEDICA POPLAVA NA PODRUČJU BORA

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Jun.2023, 12:28

SRBIJA ZIĐIN KOPER POMAŽE SANACIJU POSLEDICA POPLAVA NA PODRUČJU BORA

Bor, 29. jun – Sanacija posledica junskih poplava na području Bora biće zahtevan i dug posao. Rejonski putevi su prilično oštećeni, pa mehanizacija javno-komunalnih preduzeća uveliko radi u ataru Krivelja. Njoj su se juče pridružile i mašine Srbija Ziđin Koper.
Foto: Srbija Ziđin Koper U društvu predstavnika Saveta mesne zajednice Krivelj Dalibora Stankovića delegacija Srbija Ziđin Koper razgledala je sve lokacije koje po mišljenju meštana sela urgentno treba >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sanirati. Inspekcijom na terenu utvrđeno je da su oštećeni putevi koji vode do nekoliko domaćinstava u “Banjici”, kao i kanal iznad ovog naselja. Potrebna je i sanacija klizišta koje se pojavilo na putu Krivelj selo-Mali Krivelj, kao i mosta kod Ujove reke, ukazali su Kriveljani.
Foto: Srbija Ziđin Koper – U naselju “Banjica” je sedam domaćinstava nakon poplava doslovce ostalo odsečeno od ostatka Krivelja, pa je prioritet da se taj put što pre popravi. Reč je o deonici dužine oko dva kilometra, koju ćemo nakon sanacije nasipati i rizlom. Kanal iznad “Banjice” ćemo očistiti i položiti nove betonske cevi. Ti poslovi su u toku i obavljaju se kompanijskom kombinovanom mašinom, a utovarivače i kamione angažovaćemo u sanaciji klizišta i mosta kod Ujove reke – rekao je šef Kabineta generalnog direktora Srbija Ziđin Koper Branislav Dobromirović.
G. Tončev Vasilić
Članak SRBIJA ZIĐIN KOPER POMAŽE SANACIJU POSLEDICA POPLAVA NA PODRUČJU BORA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.