Kraljevo, u utorak Dan žalosti zbog smrti bračnog para

Izvor: RTS, 29.Jun.2020, 16:24

Kraljevo, u utorak Dan žalosti zbog smrti bračnog para

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić proglasio je 30. jun Danom žalosti zbog smrti bračnog para Bogojević u poplavama koje su pogodile studenički kraj.
Nabujala Studenica je, nakon obilnih padavina koje su pogodile Kraljevo prošlog utorka, zarobila kuću bračnog para Bogojević u selu Đakovo, u zaseoku Živička.
Reka Studenica odnela je veći deo kuće Bogojevića, garažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pomoćne objekte i svu mehanizaciju, a 74-godišnja Smiljka i 81-godišnji Rade Bogojević nisu pronađeni u objektu.
Povodom tragične smrti bračnog para Bogojević u poplavama, gradonačelnik grada Kraljeva Predrag Terzić doneo je Odluku o proglašenju Dana žalosti na teritoriji grada Kraljeva 30. juna.
Zastave će biti spuštene na pola koplja, a otkazane su i sve manifestacije. U ugostiteljskim objektima ne može se emitovati muzika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTRADALI U POPLAVAMA: Zbog smrti bračnog para Bogojević, 30. jun – Dan žalosti u Kraljevu

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2020

Povodom tragične smrti bračnog para Bogojević - Cmiljke (74) i Radoljuba (82), koji su nesrećno nastradali u nedavnim poplavama, gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić doneo je odluku kojom se 30. jun proglašava Danom žalosti KRALjEVO – Povodom tragične smrti bračnog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.