Haiti: Poplave odnele sedam života

Izvor: B92, 04.Nov.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haiti: Poplave odnele sedam života

Najmanje sedmoro ljudi, među kojima i troje dece, poginulo je na Haitiju u poplavama prouzrokovanim obilnom kišom, saopštile su danas lokalne vlasti.

Zvaničnica haićanske Uprave za civilnu zaštitu Nadija Lokard je izjavila da je troje dece poginulo u prestonici Port-O-Prens, kad je na njih pao zid kuće u kojoj su živeli, prenela je agencija AP.

Preostalih četvoro ljudi je poginulo u gradu Kap-Haitjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na severu zemlje, pri čemu se troje utopilo dok su pokušavali da predju nabujalu reku, a jedan čovek je preminuo od strujnog udara.

U Kap-Haitjenu je poplavljeno više od 1.200 kuća, saopštile su vlasti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U poplavama na Haitiju poginulo sedmoro ljudi

Izvor: Blic, 04.Nov.2014

Najmanje sedmoro ljudi, među kojima i troje dece, poginulo je na Haitiju u poplavama prouzrokovanim obilnom kišom, saopštile su danas lokalne vlasti...Zvaničnica haićanske Uprave za civilnu zaštitu Nadija Lokard je izjavila da je troje dece poginulo u prestonici Port-O-Prens, kad je na njih pao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.