Zukorlić: Imati kvalitetnu omladinu znači imati budućnost

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Imati kvalitetnu omladinu znači imati budućnost

U Novom Pazaru je danas održan kongres mladih Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) sa kojeg je nosilac liste te stranke na predstojećim izborima Muamer Zukorlić poručio da imati kvalitetnu omladinu, znači imati budućnost.

- Kada bi me neko pitao da li bi voleo da dobiješ na izborima 70 odsto glasova, a da nemaš ovakvu omladinu ili da ne dobiješ izbore, a da imaš ovakvu omladinu, odlučio bih se, znajte, za ovo drugo - rekao je Zukorlić.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodao da omladini BDZS neće biti lako na ovom putu, ali će biti, kako je rekao, predivno, jer samo "ona vrednost koja kojoj prethodi trud, žrtva i odgovornost su vredni i pravi".

Za predsednika mladih BDZS izabran je Semir Mandžgalj, a sa kongresa je poručeno da je vreme za "novi list" bez kriminala I korupcije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zukorlić: Imati kvalitetnu omladinu znači imati budućnost

Izvor: RTS, 20.Apr.2016

. U Novom Pazaru je održan kongres mladih Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) sa kojeg je nosilac liste te stranke na predstojećim izborima Muamer Zukorlić poručio da imati kvalitetnu omladinu, znači imati budućnost.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.