Zekićeva: Šutanovac čitao moj mejl pre mene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zekićeva: Šutanovac čitao moj mejl pre mene

Članica Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da je Dragan Šutanovac u vreme kada je bio ministar odbrane, ili neko u njegovo ime, skinuo tekst sa njenog mejla.

U intervjuu za današnje "Večernje novosti", ona je rekla da je, dok je bila glavna urednica "Borbe", Šutanovac zvao i pitao kada će objaviti kolumnu Gorana Petrovića, koju ona još nije uspela da pogleda, što znači da je "već bila na njegovom stolu".

Zekićeva je dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je kasnije u razgovoru s njom i vlasnikom "Borbe" Ivanom Radovanovićem Šutanovac molio da je ne objavljuju zbog "državnih interesa".

"Kako je 'doputovao' sa mog mejla do ministra vojnog, mogu samo da nagađam", zaključila je Olivera Zekić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.