Završen protest Jedan od pet miliona

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen protest "Jedan od pet miliona"

Protest "Jedan od pet miliona" počeo je večeras u Beogradu.

Protest protiče u znaku podrške uzbunjivačima.

Studentkinja Aleksandra Reković iz organizacije protesta pročitala je pismo u kome je navedeno da se u mračnim vremenima rađaju heroji, a to su obični ljudi i, komšije.

Jedan od organizatora protesta Srđan Marković izjavio je da će čekati kakvu će odluku doneti Rektorat o doktoratu ministra finansija Siniše Malog.

Nakon obraćanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << govornika na platou ispred Filozofskog fakulteta okupljeni su krenuli u protestnu šetnju do zgrade RTS.

Večerašnji protest završen je zakazivanjem novog okupljanja za sledeću subotu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od pet miliona ispred RTS-a pozvao gradjane da budu uzbunjivači

Izvor: Beta Video, 26.Okt.2019

BEOGRAD - Učesnici protesta Jedan od pet miliona okupljeni večeras ispred zgrade Radio televizije Srbije (RTS), pozvali su gradjane da budu uzbunjivači i nalepnicama sa tom porukom prekrili ulazna vrata te medijske kuće. Na nalepnicama piše ``Krajnje je vreme budite(se) uzbunjivači``, uz potpis...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.