Zaev sleteo u Beograd, dočekao ga ministar Popović

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev sleteo u Beograd, dočekao ga ministar Popović

Premijer Makedonije Zoran Zaev, koji će se sutra sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, sleteo je večeras na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Premijer Makedonije Zoran Zaev, koji će se sutra sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, sleteo je večeras na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Pročitajte još: Zoran Zaev pod stalnom pretnjom za atentat Zaeva je na aerodromu dočekao ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović. Pročitajte još: Zaev učvršćuje vlast Kako je ranije najavljeno, teme razgovora sutrašnjih susreta biće unapređenje bilateralnih odnosa dve zemlje, evropski put Srbije i Makedonije i jačanje ekonomske saradnje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zoran Zaev u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2017, 18:15

Makedonski premijer Zoran Zaev boravi u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji gde je razgovarao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i predsednikom Aleksandrom Vučićem. Zaev je u Beograd stigao u trenutku šumova u odnosima Makedonije i Srbije pošto je, sredinom godine, u toj zemlji vlast preuzela struja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.