ŽIVKOVIĆ UPOZORAVA: Pripreme za krađu izbora su očigledne

Izvor: Kurir, 02.Feb.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVKOVIĆ UPOZORAVA: Pripreme za krađu izbora su očigledne

Lider Nove stranke Zoran Živković smatra da su pripreme za krađu predstojećih izbora očigledne, navodeći da je ta partija formirala Centar za sprečavanje krađa i nasilja na izborima 2016.godine.

"Mislili smo da je period izborne krađe završen 5.oktobra 2000. godine, ali to se očigledno nije desilo", rekao je Živković.

Krađe su, smatra on, već evidentirane na ponovljenim lokalnim izborima, a sada su očigledni "novi simptomi te iste bolesti".

"Pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za krađu su očigledne, imamo nelegalan izbor tužilaca, kao zaštitu od potencijalnog gonjenja onih koji kradu na izborima, imamo čistku u policiji, masovno doseljavanje po nekim beogradskim opštinama, kao što su Vračar i Stari Grad…", rekao je Živković.

Živković tvrdi da se na Vračar sa Palilule, gde neće biti izbora, doselilo oko 2.000 ljudi.

"To isto je radio i Milošević 1996. i 2000. godine i odgovoreno mu je tako što smo se dobro organizovali, javljali i upozoravali na svaki pokušaj krađe i fizički se suprostavljali tamo gde je to bilo potrebno", rekao je Živković.

Predsednik Nove stranke očekuje da će se to ponoviti i 2016. godine.

Autor: Tanjug,Foto: Zorana Jevtić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.