Vučić se sastao sa Mengom

Izvor: Blic, 12.Sep.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa Mengom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa specijalnim izaslanikom predsednika Narodne Republike Kine Mengom Djiandžuom, članom Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i sekretarom Centralne komisije za političke i pravne poslove.

Tim povodom Vučić je na svom Tviter nalogu napisao da su bilaterlani politički odnosi dve zemlje odlični, a da ekonomski napreduju svaki dan.

"Hvala NR Kini na prijateljstvu i poštovanju koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ukazuje Srbiji", napisao je Vučić.

Vučić je sinoć priredio svečanu večeru za viskog kineskog zvaničnika, koji je tom prilikom poručio da su predsednik Kine Si Djinping i Vučić ne samo partneri već i politički prijatelji i braća.

Na početku jučerašnjeg susreta u Ratnoj sali Generalštaba Vojske Srbije, Aleksandar Vučić i Meng DJijendžu su razmenili zdravice, preneo je "Blic".

Meng je u Srbiju doputovao u nedelju, a u našoj zemlji će provesti tri dana.

U delegaciji sa Mengom dolazi i Dong Haidžou, zamenik ministra za državnu bezbednost Kine.

Meng se juče sastao i sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Susret Vučića i Menga kao potvrda prijateljstva dva naroda

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa specijalnim izaslanikom predsednika Kine Mengom Ðiandžuom, članom Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i sekretarom Centralne komisije za političke i pravne poslove...Tim povodom Vučić je na svom Tviter nalogu napisao...

Nastavak na BKTV News...

Vučić se sastao sa izaslanikom kineskog predsednika

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa specijalnim izaslanikom predsednika Kine Mengom Djiandžouom, članom Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije i sekretarom Centralne komisije za političke i pravne poslove, saopšteno je iz Predsedništva Srbije...Vučić je istakao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.