Vučić: Prve presude zbog korupcije do kraja 2013.

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Prve presude zbog korupcije do kraja 2013.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio da će borba protiv korupcije biti nastavljena istim ili još jačim tempom, a da prve pravosnažne presude zbog korupcije očekuju već do kraja 2013. godine.

"Borba protiv korupcije će biti nastavljena istim ili još jačim tempom. Prve pravosnažne presude očekujem već do kraja 2013", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

Vučić je juče za RTS ocenio da ne postoji politička volja da se otvorene >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << afere zaustave.

"Ne postoji politička volja da se to zaustavi, to je ono što sam siguran, a za efikasnije pravosuđe i sudstvo moraćemo da se borimo, to neće biti lak proces, ali ja očekujem već prve pravosnažne presude pre kraja 2013. godine", rekao je Vučić za RTS.

Vučić je istakao da nije još zadovoljan ni svojim radom ni radom svih nadležnih državnih institucija.

Očekujem da se taj rad unapredi, da budemo marljiviji, posvećeniji i ritam svakako neće splašnjavati", rekao je Vučić. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Političari 2013. očekuju presude kriminalcima

Izvor: Kurir, 03.Jan.2013, 07:11

Vicepremijer Vučić veruje da će do kraja ove godine pasti prve presude zbog korupcije, dok se potpredsednica Grubješić nada ubrzanju evrointegracija..BEOGRAD - Optimisti...Srbija u 2013. počinje pregovore o pristupanju Evropskoj uniji, rekla je potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.