Vučić: Etihad odobrio objavljivanje ugovora!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Etihad odobrio objavljivanje ugovora!

Premijer Aleksandar Vučić istakao je da nema šta da krije u vezi sa ovim ugovorom i da je ponosan na tu činjenicu

Premijer Aleksandar Vučić je ponovio da će sutra po podne biti objavljen ugovor sa “Etihadom”, koji je dao saglasnost da se objave svi članovi ugovora, ali da će tek biti odlučeno na koji način. 

Vučić je istakao da nema šta da krije u vezi sa ovim ugovorom i da je ponosan na tu činjenicu.

- Za razliku od nekih, nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << šta da krijem i ponosan sam na činjenicu da nisam ukrao ništa i da radim za svoju zemlju i svoj narod najbolje što mogu. I kao što sam rekao, ja ću one sa kojima sam nekada razgovarao pitati da nam daju dozvolu da otvorimo ugovore, ali izgleda da nisam dovoljno jak i snažan da ubedim one koji su sa njima sklapali ugovore, da te ugovore otvore, a oni ih nisu pet godina otvarali i pokazivali javnosti – rekao je Vučić.

Poručio je da će novinarima doneti taj ugovor i da će on najverovatnije moći da se pogleda i na internetu, prenosi RTS.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.