Vratio stan državi jer je kupio drugi

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio stan državi jer je kupio drugi

Ratni vojni invalid iz Čačka Dejan Stevanović (44) vratio je državi stan koji je dobio na trajno korišćenje, a Gradska stambena agencija raspisaće konkurs za dodelu tog stana drugom korisniku, izjavio je u petak direktor agencije Milan Draškić.

Stevanović je vratio stan državi jer su on i njegova supruga Milka kupili drugi sopstvenim sredstvima.On je 2001. godine kao invalid prve kategorije iz ratova od 1991. godine do 1999. godine živeo u stanu površine 48 kvadratnih metara, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a u četvrtak je vratio ključeve.Stevanović je novinarima rekao da smatra da mu je dužnost da vrati stan koji je dobio od grada jer je kupio svoj i da želi da taj stan pripadne nekom ratnom vojnom invalidu ili porodici poginulog u ratovima od 1991. do 1999. godine.Direktor stambene agencije Milan Draškić rekao je agenciji Beta da će posle uknjiženja stana gradonačelnik Čačka raspisati konkurs za novog korisnika.(Izvor: Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Presedan: Vratio državni stan

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2013

Ratni vojni invalid iz Čačka Dejan Stevanović (44) vratio je državi stan, koji je dobio za stalno, jer je sa suprugom Milkom kupio drugi sopstvenim sredstvima.. Gradska stambena agencija raspisaće konkurs za dodelu tog stana drugom korisniku.. On je 2001. godine kao invalid prve kategorije iz ratova...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.