Izvor: Blic, 18.Nov.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vlasi nije kandidat za ambasadora u Podgorici"

Kosovsko ministarstvo inostranih poslova demantovalo je navode podgoričkog dnevnika "Dan" da je Azem Vlasi kandidat za amabasadora Kosova u Crnoj Gori, preneo je dnevnik "Kosova sot".



"Nema nijednog konkretnog imena, jer još nije određeno kada će biti otvorene ambasade. Crna Gora će biti u drugom talasu otvaranja ambasada, ali nema imenovanja. Ako se neko pojavi dobrovoljno, to je nešto drugo", kazali su izvori iz MIP-a Kosova.

Vlasi je prištinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medijima rekao da ga još niko iz institucija Kosova nije konsultovao, niti sa njim razgovarao o mogućnosti da bude imenovan za ambasadora u Crnoj Gori, ističući da bi "predstavljanje Kosova u toj zemlji za njega bilo čast i zadovoljstvo".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Separatista još iz doba druga Tita

Izvor: Glas javnosti, 17.Nov.2008, 15:37

Beograd - Bivši komunistički funkcioner Azem Vlasi biće imenovan za prvog ambasadora Kosova u Crnoj Gori, objavio je juče podgorički list Dan...Pozivajući se na svoja „saznanja“ iz vlade Kosova, list navodi da bi Vlasi na diplomatsku dužnost mogao stupiti već do proleća. Isti list preneo...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.