Vlada usvojila Uredbu za podsticanje turizma

Izvor: Studio B, 18.Jun.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila Uredbu za podsticanje turizma

Vlada Srbije usvojila je danas Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma intenziviranjem turističke ponude u Srbiji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Podsticanje razvoja domaćeg turizma će se, kako se navodi, sprovoditi kroz dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje smeštaja u ugostiteljskim objektima, u trajanju od najmanje pet noćenja.

Vaučer se može koristiti na teritoriji Srbije, izuzimajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << teritoriju grada Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Vaučere mogu koristiti penzioneri, nezaposlena lica, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni čija mesečna primanja ne prelaze 60.000 dinara i ratni vojni invalidi sa mesečnim primanjima nižim od 60 hiljada dinara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin na čelu Radne grupe za migracione tokove

Izvor: Studio B, 18.Jun.2015

Vlada Republike Srbije formirala je danas Radnu grupu za rešavanje mešovitih migracionih tokova, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima...Za predsednika ove radne grupe imenovan je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanje Aleksandar Vulin.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.