Formirana radna grupa za probleme imigranata, Vulin predsednik

Izvor: Blic, 18.Jun.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formirana radna grupa za probleme imigranata, Vulin predsednik

Vlada Srbije na današnjoj sednici odlučila je da formira radnu grupu za rešavanje mešovitih migracionih tokova i za predsednika te grupe imenovala ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina.

Kako je navedeno u saopštenju, na sednici je usvojena i Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma intenziviranjem turističke ponude u Srbiji.

Podsticanje razvoja domaćeg turizma će se sprovoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kroz dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje smeštaja u ugostiteljskim objektima, u trajanju od najmanje pet noćenja.

Uredbom je definisano da vaučer mogu koristiti penzioneri, nezaposlena lica, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni čija mesečna primanja ne prelaze 60.000 dinara i ratni vojni invalidi sa mesečnim primanjima nižim od 60.000 dinara.

Vaučer se može koristiti na teritoriji cele zemlje, osim za letovanje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vulin predsednik grupe za migracione tokove

Izvor: B92, 18.Jun.2015

Vlada Srbije je odlučila da formira radnu grupu za rešavanje mešovitih migracionih tokova i za predsednika te grupe imenovala ministra za rad Aleksandra Vulina...Kako je navedeno u saopštenju, na sednici je usvojena i Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.