Vlada usvojila Predlog zakona o koncesijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila Predlog zakona o koncesijama

BEOGRAD -

Vlada Srbije usvojila je danas na sednici Predlog zakona o koncesijama i javno-privatnim partnerstvima, izjavio je šef vladine kancelarije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović.

U Ministarstvu finansija očekuju da ovaj zakon otvori velike mogućnosti za investicije.

"Zakon o koncesijama i javno-privatnim partnerstvima će biti veoma značajan za lokalne samouprave, s obzirom na to da je Zakon o javnoj svojini stupio na snagu prošlog četvrtka", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ranije danas državni sekretar u Ministarstvu finansija Goran Radosavljević.

Javno-privatna partnerstva otvoriće velike mogućnosti lokalnim samoupravama, pre svega u oblasti komunalnih delatnosti, napomenuo je Radosavljević.

Akcioni plan o procesu evrointegracija

Vlada Srbije je danas usvojila i akcioni plan o procesu evropskih integracija, izjavio je koordinator vlade za odnose sa medijima Slobodan Homen.

Homen je na konferenciji za novinare, nakon sednice vlade, rekao da će Vlada na narednoj sednici detaljno razmatrati izveštaj Evropske komisije kojim je preporučeno davanje statusa kandidata Srbiji.

"Izveštaj će biti razmatran u smislu drugih obaveza i primedbi Evropske komisije na razne oblasti našeg društva i države iz koga će se izvući poseban dokument koji će biti predlog rada za dalji nastavak evrointegracija", rekao je Homen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.