Vlada danas o izborima

Izvor: S media, 09.Nov.2010, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada danas o izborima

Rok za predaju izbornih lista za kosovske izbore ističe u četvrtak u ponoć, a Vlada Srbije će najverovatnije održati vanrednu telefonsku sednicu, na kojoj će doneti odluku da se nisu stekli uslovi za učešće Srba na tim izborima, piše Danas.

Beogradski list konstatuje da, odluči li Vlada sutra, štoje verovatnije, ili možda tek u četvrtak, stav države bićepoznat u poslednji čas, suprotno obećanjima da će "blagovremeno" pozvati srpsku zajednicu da bojkotuje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izbore ili da učestvuje na njima.

Zvanično u vladinoj kancelariji za saradnju s medijima nisu mogli da kažu ni kada će odluka državnog vrha biti saopštena ni kakva će biti.

Počinje predaja izbornih lista

Predizborna kampanja na Kosovu kreće 1.decembra

Jedini dobijeni odgovor jeste ponavljanje više puta rečenog, da će Vlada zauzeti jasan stav, a predsednik Boris Tadić je rekao da će svoje mišljenje o saopštiti tek pošto vlada saopšti svoju odluku.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.