Stefanović i Po o saradnji policija Srbije i SAD

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Po o saradnji policija Srbije i SAD

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je s kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom.

Stefanović je ocenio da je saradnja srpske policije sa američkim agencijama za sprovođenje zakona na izuzetnom nivou, ali da postoji prostor za njeno unapređenje, pre svega u borbi protiv trgovine narkoticima i ljudima i terorizma..

Kako se navodi u saopštenju MUP-a Srbije, Stefanović je upoznao američkog kongresmena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i s konkretnim koracima i napretkom koji je Srbija ostvarila u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma.

Stefanović i Po su razgovarali i o mogućnostima unapređenja saradnje dveju zemalja u borbi protiv visokotehnološkog kriminala.

Kongresmen Po, koji je ujedno i predsedavajući Komiteta za terorizam i trgovinu u Kongresu SAD, istakao je da je zajednička borba protiv terorizma od obostranog interesa, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović: Građani mogu da se oslone na policiju

Izvor: RTS, 03.Nov.2018, 15:39

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je Policijsku upravu u Kragujevcu uz poruku da se građani mogu osloniti na policiju. . "Ovde postoji snažan rad policije na suzbijanju svih oblika kriminaliteta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.