Stefanović: Izuzetna saradnja sa američkim agencijama

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Izuzetna saradnja sa američkim agencijama

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je u razgovoru sa američkim kongresmenom Tedom Poom, da je saradnja srpske policije sa agencijama za sprovođenje zakona SAD na izuzetnom nivou, ali i da postoji prostor za njeno unapređenje, pre svega u borbi protiv trgovine narkoticima i ljudima i terorizma.

Stefanović je sa kongresmenom razgovarao o konkretnim koracima i napretku koji je Srbija ostvarila u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma dok je predsedavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Komitetu za terorizam i trgovinu u Kongresu SAD naveo je da je zajednička borba protiv terorizma od obostranog interesa, saopštio je MUP.

Kongresmen Po i Stefanović razgovarali su i o mogućnostima unapređenja saradnje dveju zemalja u borbi protiv visokotehnološkog kriminala.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović i Po o saradnji policija Srbije i SAD

Izvor: Blic, 02.Nov.2018

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas, u razgovoru s kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom, da je saradnja srpske policije sa američkim agencijama za sprovođenje zakona na izuzetnom nivou, ali da postoji prostor za njeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.