Stanislava Pak Stanković: SNS iduće nedelje odlučuje o izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanislava Pak Stanković: SNS iduće nedelje odlučuje o izborima

Članica Saveta za međunarodnu saradnju Srpske napredne stranke (SNS) Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da će SNS iduće nedelje odlučivati o tome da li će biti izbora ili ne.

Ona je za televiziju Prva rekla da će biti doneta "najbolja odluka za Srbiju".

"Ja sam spremna za svaku odluku i da ih bude i da ih ne bude", kazala je Pak i dodala da je ona za to da se ide na izbore.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SNS sledeće nedelje odlučuje o izborima" VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2019

Članica Saveta za međunarodnu saradnju SNS Stanislava Pak Stanković izjavila je da će SNS iduće nedelje odlučivati o tome da li će biti izbora ili ne...Ona je za televiziju Prva rekla da će biti doneta "najbolja odluka za Srbiju"..."Ja sam spremna za svaku odluku i da ih bude i da ih ne bude",...

Nastavak na B92...

Stanislava Pak Stanković: SNS iduće nedelje odlučuje o izborima

Izvor: Beta, 12.Feb.2019

Članica Saveta za medjunarodnu saradnju Srpske napredne stranke (SNS) Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da će SNS iduće nedelje odlučivati o tome da li će biti izbora ili ne.Ona je za televiziju Prva rekla da će biti doneta "najbolja odluka za Srbiju"."Ja sam spremna za svaku odluku i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.