Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2010, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalni pritisak na srpske povratnike

K. MITROVICA - Kamenovanje autobusa sa Srbima u selu Žač i šatora u kojima su smešteni predstavlja stalni pritisak na povratnike, rekao je državni sekretar u Ministarstvu za KiM Oliver Ivanović, pozivajući predstavnike diplomatskih misija u Prištini da posete to selo kod Istoka.

Posetom tom selu predstavnici diplomatskih misija u Prištini bi poslali "jasnu poruku da zaista podržavaju povratak", izjavio je Ivanović FoNetu.

- Kamenovanje i protesti koji se redovno održavaju jednom ili više puta nedeljno jesu pokušaji da se Srbi obeshrabre i ponovo napuste svoja ognjišta i imovinu koji su im, već deset godina, uzurpirali Albanci - ocenio je Ivanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.