Skupština o Vladi sledeće nedelje

Izvor: B92, 03.Mar.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o Vladi sledeće nedelje

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će republički parlament izmene Zakona o ministarstvima razmatrati sledeće sedmice.

Đukić Dejanovićeva je rekla da će parlamentu biti dostavljen predlog izmena Zakona o ministarstvima pre utorka, 8. marta.

Tada ističe zakonski rok od 15 dana u kom premijer Srbije Mirko Cvetković treba da predloži ministre umesto njih troje iz G17 plus koji više nisu na toj funkciji.

"Nigde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nismo zakasnili, sve se to događa sledeće nedelje”, rekla je Đukić Dejanovićeva, odgovarajući na primedbu poslanika Demokratske stranke Srbije da će se o izmenama u Vladi Srbije raspravljati kasno, budući da taj zakonski predlog nije stigao u skupštinsku proceduru.

Poslanici DSS smatraju da je do utorka teško promeniti Zakon o ministarstvima, a da je jedini način da se to na vreme završi, u skladu sa zakonskim rokom, da taj predlog zakona danas bude upućen u skupštinsku proceduru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.