Skupština nastavila rad: Pred poslanicima čak 700 AMANDMANA

Izvor: Blic, 20.Dec.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavila rad: Pred poslanicima čak 700 AMANDMANA

Skupština Srbije nastavila je danas sednicu, a poslanici početak rada koriste da traže obaveštenja od predstavnika vlasti.

Poslanici posle toga treba da počnu raspravu u pojedinostima na više predloga zakona na koje je podneto ukupno 700 amandmana.

Poslanici treba da razmatraju amandmane na Predlog zakona o upravljanju aerodromima, Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada i Predlog zakona o transportu opasne robe.

U pojedinostima će razmatrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i izmene i dopune Zakona o komunalnim delatnostima i izmene i Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

Skupština Srbije je u petak, 16. decembra, usvojila nekoliko tačaka dnevnog reda tekuće sednice - poljoprivredne zakone, tri medjunarodna sporazuma i izabrala sudije Ustavnog suda Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.