Sin osumnjičen za smrt majke iz Bačkog Gradišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin osumnjičen za smrt majke iz Bačkog Gradišta

Telo nesrećne žene u poodmakloj fazi raspadanja, pronađeno je u utorak u dvorištu porodične kuće, gde ju je, kako se sumnja, sin Nikola zakopao maja prošle godine.

Nikoli F. (26) iz Bačkog Gradišta, na predlog Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, gde je priveden na saslušanje, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor zbog sumnje da je usmrtio svoju majku Dušicu F. (55).

Osnovana sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, kako navode u zrenjaninskom VJT, proizašla je na osnovu operativnog rada policije u Novom Sadu i Bečeju, i urađene ekshumacija tela pokojne Dušice F. i preliminarnih rezultata obdukcije.

Kada se sve otkrilo, osumnjičeni je policajcima pokazao mesto u dvorištu pored zida, gde je zakopao telo majke, koje je prethodno umotao u ćebe.

Tada im je, kako saznajemo, rekao da nije imao novca da sahrani majku i da je zbog toga zakopao u dvorištu kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Pokrenuta istraga protiv muškarca zbog sumnje da je ubio majku

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2020, 00:04

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o pokretanju istrage protiv F.N. (24) iz Bačkog Gradišta zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo lišivši života svoju majku F.D. (55)...Kako je iz tužilaštva saopšteno, sumnja je proizašla na osnovu operativnog rada policije u Novom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.