Sarkisijan položio venac na Spomenik neznanom junaku

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkisijan položio venac na Spomenik neznanom junaku

Beograd -- Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan, koji se nalazi u poseti Srbiji, položio je u subotu, uz vojne počasti, venac na Spomenik neznanom junaku na Avali.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, ceremoniji polaganja venca prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, savetnik predsednika Republike za bezbednost Milorad Veljović i članovi delegacije Republike Jermenije.

Nakon polaganja venca, predsednik Sarkisijan u spomen-knjigu je upisao: "Na ovom istorijskom mestu sećamo se svih onih koji su dali živote za svoju otadžbinu“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.