Sahranili“ havijera Solanu

Izvor: Glas javnosti, 29.Sep.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sahranili“ havijera Solanu

BEOGRAD - Plakati sa „umrlicom“ za visokog predstavnika EU Havijera Solanu osvanuli su juče u najužem centru Beograda, u blizini Doma narodne Skupštine. U tekstu navodne umrlice piše: „Naš dragi Havijer Solana konačno je preminuo 28. septembra u 66. godini zločinačkog života. Ispraćaj u pakao će se obaviti na zgarištu istorije. Ožalošćeni: RTV B92, DS, G17 Plus, SPS, EU, NATO, LDP i ostala unijatska rodbina“.

Beogradskim redakcijama juče je prosleđen i mejl >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u kojem se navodi da je nekoliko stotina plakata podeljeno prolaznicima koji su većinom pozitivno reagovali. „Blog „fuckb92.com“ nastaviće i narednih dana sa lepljenjem ovih plakata s ciljem promocije sajta“, navodi se u mejlu.

Policija je privela četiri osobe, od kojih su dve maloletne, kod kojih je pronađeno oko 100 lažnih umrlica i pribor za lepljenje. Protiv njih biće preduzete sve zakonske mere, navodi se u saopštenju MUP-a.

заборавили су да додају ожалошћеног Томислава Николића!

Браво људине !!! Нека сте ставили смртовницу за овог зликовца, убицу Срба.

"Protiv njih biće preduzete sve zakonske mere, navodi se u saopštenju MUP-a." Lopine, SPS, i ostala banda moze i dalje mirno da spava, protiv njih nece biti preduzete nikakve mere, naprotiv.

"Policija je privela četiri osobe, od kojih su dve maloletne, kod kojih je pronađeno oko 100 lažnih umrlica i pribor za lepljenje. Protiv njih biće preduzete sve zakonske mere, navodi se u saopštenju MUP-a." ZAKONSKE MERE? KAKAV JE TO ZAKON I GDE TO PISHE DA TREBA DA SHTITE LIK I DELO TOG BANDITA? KAKAV JE TO ZAKON KOJI DOZVOLJAVA CHERUPANJE ZEMLJE I VRSHLJANJE STRANIH SHPIJUNA?

Shta mislite?! Da BT nema shta da radi nego treba da mu se sad izvinjava zbog nestashne dece i njihovog crnog humora ...

Mogli ste jednu takvu spomenicu da napisete Sonji Biserko , Pajtasu , celoj Vojvodjanskoj vlasti ........i tako dalje .Srbroljubaca ima mnooooogoo.Ako ne moze za njih , onda medju ozaloscene.

MILO MU CHUTI:

Mujo radi kao gastarbajter u Nemackoj. Potrefilo se da je bio posao na put kuci u BH, na kraci odmor bas onda, kad je umro Tudjman. Mujo vozio kroz Austriju, pa stigao na hrvatsku granicu. Granicar, mlad policajac sa zlatnom detektivskom znackom ga zaustavi i uctivo mu saopsti:

"Gospodine, Predsednik je umro, Sabor proglasio 3 dana zalosti, niko ne moze niti da udje niti da izadje iz zemlje." Mujo sve lepo saslusa, okrene kola i ode natrag.... Posle par kilometara, Mujo se opet vrati pa pravo na granicni prelaz. Isti onaj mladi carinski detektiv, sa finim manirima ga doceka. Prepoznao Muju, ali se pravi kao da nije: "Gospodine, Predsednik umro, Sabor proglasio 3 dana zalosti, niko ne moze niti da udje niti da izadje iz zemlje." Mujo opet sve saslusa, opet okrene kola i odveze se natrag... Opet vozio nekih 3, 4 kilometra, pa se vrati pravo na granicu.... Ova ista scena se ponovila 7 puta. Posle sedmog puta, onaj mladi detektiv eksplodira: "Slusaj ti magarac jedan. Ti mislis da te nisam prepoznao, sedam puta sam ti uctivo objasnjavao da je Predsednik umro i da je Sabor izdao naredbu da niko ne sme niti da izadje iz drzave, niti da udje u drzavu, a ti ILI SI GLUV ILI TOTALNO GLUP!". "Ohh ne gospodine, ja niti sam gluv, niti glup, NEGO MI JE MILO - CHUTI".

Naka mu je vecna slava i hvala.

Taj covek je teski zlikovac, prevarant, lopov i otimac svetske klase.

On govori neistinu o drugima, stvara nemir u tudjim zemljama, i samo voli polozaj i visoku pocast.

Nije mi jasno zasto je takva osoba.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.