Privedeni zbog umrlica“ Havijera Solane

Izvor: Blic, 28.Sep.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni zbog "umrlica“ Havijera Solane

Policija je identifikovala četiri osobe, osumnjičene da su u centru Beograda lepile plakate sa „umrlicom" visokog predstavnika EU Havijera Solane.

Policija je saopštila da su dve privedene osobe maloletne, kao i da je kod njih je pronađeno oko sto plakata iste sadržine i pribor za lepljenje. U konsultaciji sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva, protiv tih lica biće preduzete sve zakonske mere, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Oko 30 spornih plakata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zalepljeno je na stambenoj zgradi u Kosovskoj ulici u Beogradu u blizini zgrade Narodne skupštine, a bilo ih je i u Knez Mihajlovoj ulici.

U tekstu navodne umrlice piše: „Naš dragi Havijer Solana konačno je preminuo 28. septembra u 66. godini zločinačkog života. Ispraćaj u pakao će se obaviti na zgarištu istorije. Ožalošćeni: RTV B92, DS, G17 Plus, SPS, EU, NATO, LDP i ostala unijatska rodbina".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.